L’alumnat del CRA Alfauir-Ròtova visita l’excavació de la vil·la romana de la Sort

L’alumnat del CRA Alfauir-Ròtova ha visitat este dijous 17 d’octubre les restes de la vil·la romana de la Sort, que s’estan adequant a l’entrada del municipi de Ròtova. És la primera visita que rep la vil·la romana i ho han fet de la mà de l’arqueòleg responsable de l’excavació i adequació Emili Moscardó

Les visites al jaciment encara no estan obertes al públic però els xiquets i xiquetes del CRA han aprofitat l’ocasió per conèixer de primera mà el jaciment i com n’és el procés de recuperació.

Què és un arqueòleg? Per què busquem restes baix de terra? Què hem heretat dels romans que habitaren les nostres terres? Cada grup ha arribat amb uns interrogants, que han anat resolent a classe i a la mateixa vil·la romana, amb Moscardó i el professorat. Hi han participat els grups des de 1r a 6é de Primària.

En la visita s’han interpretat les troballes in situ veient exemples de les mateixes estances, estructures i restes ceràmiques, tot i enllaçant ho amb la resta del fundus i del territori de la Safor.

Posts created 17

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top